Najnovšie články

Ktorý model outdoor capačiek Stonz® Booties je pre moje dieťa najvhodnejší?

Stonz_Booties

Stonz® vyrába niekoľko modelov outdoor capačiek Booties, ktoré sú navrhnuté pre rôzne účely a vekové skupiny. V nasledujúcich riadkoch vám priblížime jednotlivé modely Booties, ich podobnosti a rozdiely, naše tipy i odporúčania.

 

Aké rôzne modely topánočiek Stonz® Booties teda existujú?

 

Stonz_Booties_Baby_vs_Toddler_podrážky 

Existujú dva základné modely topánok Stonz®-Booties: Baby a Toddler. Mnoho napovedia už samotné názvy, najmä to, pre koho je ktorý model prioritne určený: baby (novorodenec / dojča) alebo toddler (batoľa / malé dieťa).
Ak sa zamýšľate, ktorý z modelov je pre vaše dieťa vhodnejší, je podstatné vedieť iba jedno; hlavný rozdiel medzi baby- a toddler Booties je materiál podrážky. Tým je daný aj ich účel a použitie v teréne. Zvyšné atribúty zostávajú rovnaké pre oba modely topánok (vrchný materiál, podšívka, zapínanie na gumičky atď.).

 

Stonz_Baby_booties

 

Baby Booties

 

Stonz_Baby_Booties

Tu sú niektoré kľúčové charakteristiky Stonz® Baby Booties.

Slovo „Baby“ napovie samo o sebe už veľa. Baby Booties sú v prvom rade určené novorodencom a bábätkám. Sú extrémne ľahké, s veľmi mäkkou barefoot podrážkou a spoľahlivo udržia nôžky vašich drobcov v teple a suchu od jesene, cez zimu až do jari. Jednoduché zapínanie dvoma nastaviteľnými gumičkami vám neskutočne uľahčí život a konečne skoncujete s večným strácaním topánok. Model Baby Booties je vďaka podrážke z pogumovanej tkaniny vhodný primárne na ochranu detských nožičiek pred chladom a počasím. Sú preto ideálne do kočíkov, nosičov alebo šatiek. Je možné nosiť ich aj na prvé kroky, odporúčame však vyhnúť sa chodeniu po asfalte a iných tvrdých povrchoch. Tvrdý povrch pôsobí na tento typ podrážky ako šmirgeľ a výrazne zvyšuje riziko opotrebovania a poškodenia. Baby Booties majú fleecovú podšívku a dajú sa nosiť samostatne na jeseň a na jar pri teplotách až do -5°C. V zime, pri nižších teplotách alebo pri dlhšom pobyte vonku ich doplňte vložkami Bootie-Liners, ktoré nôžky udržia v teple až do -15/-20°C.

Baby Booties sú dostupné vo veľkostiach S, M, L, XL. Konkrétne rozmery nájdete v tabuľke veľkostí priamo pri produkte.

Znie to ako perfektná zhoda s tým, čo práve hľadáte? Tak si pozrite našu Baby Booties ponuku a nájdite perfektný pár capačiek pre vaše dieťa: Baby Booties (S, M, L, XL)

 Stonz_Toddler_Booties

 

Toddler Booties

 

Stonz_Toddler_Booties

Tu sú niektoré kľúčové charakteristiky Stonz® Toddler Booties.

Toddler Booties majú veľa podobností s modelom Baby, ale sú navrhnuté pre staršie a aktívnejšie deti, aby im poskytli ochranu, pohodlie a teplo, keď začnú viac objavovať svet. Tieto celoročné outdoor capačky do každého počasia sú úplne ideálne pre začínajúcich chodcov a malé deti. Tenká a zároveň odolná gumená PLUSfoam® - podrážka umožňuje dieťaťu cítiť rôzne povrchy, stimuluje chodidlá a neobmedzuje do šírky. Booties úžasne ľahko obujete aj vyzujete a spoľahlivo držia na nohe bez vyzúvania a strácania. Tieto geniálne topánky majú ľahkú fleecovú podšívku a dajú sa nosiť samostatne na jeseň a na jar pri teplotách až do -5°C. V zime, pri nižších teplotách alebo pri dlhšom pobyte vonku ich doplňte vložkami Bootie-Liners, ktoré nôžky udržia v teple až do -15/-20°C.

Toddler Booties sú dostupné vo veľkostiach M, L, XL. Konkrétne rozmery nájdete v tabuľke veľkostí priamo pri produkte.

Znie to ako perfektná zhoda s tým, čo práve hľadáte? Tak si pozrite našu Toddler Booties ponuku a nájdite perfektný pár capačiek pre vaše dieťa: Toddler  Booties (M, L, XL)

 

PUFFER BOOTIES: NOVÝ ČLEN DO RODINY BOOTIES

 Stonz_Puffer_Booties_baby_toddler

 

Stonz® Puffer Booties (dostupné tiež vo verzii Baby aj Toddler) sú novým členom Booties-rodiny. "Puffer" z angl. puff = obláčik, nafúknutý. Rozdiel oproti tradičným modelom je vidno hneď: Puffer Booties sú prešívané, napohľad robustnejšie capačky, no zachovávajú si svoju extrémnu ľahkosť. V porovnaní s pôvodnými modelmi Baby a Toddler, ktoré sú zateplené len ľahkou flísovou podšívkou, majú Puffer Booties všitú dodatočnú tepelnoizolačnú vrstvu 3M Thinsulate, ktorá chráni detské nôžky pri teplotách až do -20°C.

 

BABY PUFFER Booties

 

Stonz_Baby_Puffer_Booties

Tu sú niektoré kľúčové charakteristiky Stonz® Baby Puffer Booties.

Baby Puffer Booties sú bezpochyby najlepšie zimné topánky pre novorodencov a bábätká na zimu. Okrem flísovej podšívky majú všitú dodatočnú termoizolačnú vrstvu 3M Thinsulate, ktorá udrží malé nôžky v teple aj pri teplotách do -20°C. Booties sú ľahučké a mäkké. Úžasne ľahko ich obujete aj vyzujete a spoľahlivo držia na nohe bez vyzúvania a strácania. Baby Booties sú vhodné na ochranu detských nožičiek pred chladom a počasím. Sú ideálne do kočíka, nosiča alebo do šatky

 

Baby Puffer Booties sú dostupné vo veľkosti S. Konkrétne rozmery nájdete v tabuľke veľkostí priamo pri produkte.

Znie to ako perfektná zhoda s tým, čo práve hľadáte? Tak si pozrite našu Baby Puffer Booties ponuku a nájdite perfektný pár capačiek pre vaše dieťa: Baby Puffer Booties (S)

 Stonz_Toddler_Puffer_Booties_Kinderstiefel

 

Toddler PUFFER Booties

 

Stonz_Toddler_Puffer_Booties

Tu sú niektoré kľúčové charakteristiky Stonz® Toddler Puffer Booties.

Outdoor capačky Toddler Puffer Booties sú celkom iste najlepšie zimné topánky pre batoľatá a malé deti na zimu. Okrem flísovej podšívky majú všitú dodatočnú termoizolačnú vrstvu 3M Thinsulate, ktorá udrží malé nôžky v teple aj pri teplotách do -20°C. Pri nižších teplotách alebo pri dlhšom pobyte vonku, v snehu a mraze ich doplňte vložkami Bootie-Liners. Takto ľahko zdvojnásobíte pohodlie a ochranu pred chladom. Toddler Puffer Booties sú odolné voči poveternostným vplyvom, ľahké ako pierko a vďaka superohybným protišmykovým podrážkam sú ideálnymi prvými topánkami pre vaše dieťa na zimu.

 

Toddler Puffer Booties sú dostupné vo veľkosti M, L, XL. Konkrétne rozmery nájdete v tabuľke veľkostí priamo pri produkte.

Znie to ako perfektná zhoda s tým, čo práve hľadáte? Tak si pozrite našu Toddler Puffer Booties ponuku a nájdite perfektný pár capačiek pre vaše dieťa: Toddler Puffer Booties (M, L, XL)

 

PÁČI SA VÁM TENTO ČLÁNOK? ZDIEĽAJTE HO S PRIATEĽMI!

facebook.svg email.svg whatsapp.svg facebook_messenger.svg link.svg sms.svg

 

PREČÍTAJTE SI TIEŽ:

Ako správne vybrať veľkosť outdoor capačiek Stonz®-Booties?

 

Obúvame stonz® booties: návod krok za krokom

 

Stonz® Booties: Všetko, čo potrebujete vedieť, o obľúbených detských outdoor capačkách

Uverejnené v: Booties

Napísať komentár