Najnovšie články

Uverejnené v:"2023"

  • Oblečenie, ktoré využijete celoročne
    Oblečenie, ktoré využijete celoročne

    Jesenné počasie býva rôznorodé a zahŕňa široké spektrum teplôt, od naozaj letných dní až po prvé mrazy. Ako obliecť naše deti na dobrodružstvá vonku bez toho, aby sme kupovali príliš veľa oblečenia a topánok pre rôzne poveternostné podmienky?

    Čítať viac
  • Obúvame Stonz® Booties: návod krok za krokom
    Obúvame Stonz® Booties: návod krok za krokom

    Ako rýchlo a ľahko obuť topánočky Stonz® Booties? Postupujte podľa našich troch krokov a zvládnete to bez námahy raz-dva!

    Čítať viac
  • Ako vyberiem správnu veľkosť outdoor capačiek Stonz® Booties?
    Ako vyberiem správnu veľkosť outdoor capačiek Stonz® Booties?

    Chcem svojmu dieťaťu kúpiť topánky Stonz® Booties. Ako vyberiem správnu veľkosť? Ak ste sa rozhodli pre outdoor capačky Stonz® Booties pre vaše bábätko či dieťa, pravdepodobne sa pýtate, ako vybrať správnu veľkosť. Aby sme vám pomohli, máte na stránke k dispozícii veľkostné tabuľky, poradcu veľkostí priamo pri produkte a v týchto riadkoch aj naše rady a skúsenosti.

    Čítať viac
  • Ktorý model outdoor capačiek Stonz® Booties je pre moje dieťa najvhodnejší?
    Ktorý model outdoor capačiek Stonz® Booties je pre moje dieťa najvhodnejší?

    Stonz® vyrába niekoľko modelov outdoor capačiek Booties, ktoré sú navrhnuté pre rôzne účely a vekové skupiny. V nasledujúcich riadkoch vám priblížime jednotlivé modely Booties, ich podobnosti a rozdiely, naše tipy i odporúčania. Existujú dva základné modely topánok Stonz®-Booties: Baby a Toddler. Mnoho napovedia už samotné názvy, a to, pre koho je ktorý model prioritne určený: baby (novorodenec/dojča) alebo toddler (batoľa/malé dieťa). Ak sa zamýšľate, ktorý z modelov je pre vaše dieťa...

    Čítať viac
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)