Najnovšie články

Objavte svet produktov Stonz®: Booties

Stonz_Booties_pre_bábätká_a_deti

Original Stonz® Booties sú celoročné barefoot topánky pre bábätká & malé deti. Príbeh Booties sa začal písať v roku 2004. Generálna riaditeľka a zakladateľka spoločnosti Stonz® Lisa Will milovala prírodu a svojho malého syna často brávala so sebou na výlety do prírody. Rýchlo si uvedomila, že ísť von s batoľaťom nie je také jednoduché, ako si predstavovala. Aby toho nebolo málo, neustále mu padali topánky, takže nohy mal studené a bol nespokojný. Lisa hľadala topánky, ktoré by vyhovovali jej dobrodružnému životnému štýlu a zároveň pomohli jej synovi byť v pohodlí bez ohľadu na počasie. Lisa, frustrovaná tým, že nenašla vhodný produkt, sa rozhodla tento problém vyriešiť sama a Stonz® bol na svete! Lisa prvé Booties sama vyrábala v suteréne a v garáži svojho domu, vylepšovala ich, a napokon ich začala aj predávať vo svojom okolí, vo Vancouveri v Kanade.

Takto sa zrodili Booties!
Ale čím sú také výnimočné?

Original Stonz® Booties sú ľahučké, priedušné a pohodlné barefoot topánočky pre každého malého prieskumníka. Sú úplne ideálne pre deti od veku novorodenca až do približne 3 rokov. Booties je geniálna topánočka, ktorá z nôžky nikdy nepadá, a preto je prvou voľbou do šatky, nosiča i do kočíka. Navyše, Booties sú neuveriteľne všestranné: nositeľné až 3 sezóny: samostatne na jeseň a na jar, so zatepľovacími vložkami Stonz®-Liners v zime.

♥ Ľahké ako pierko, mäkké a protišmykové
♥ Dva typy mäkkých barefoot podrážok: pogumovaná tkanina Toughtek (Baby Booties) alebo PLUSfoam-podrážka - TPE guma (Toddler Booties)
♥ Odolný, ale mäkučký nylonový zvršok, ktorý bez problémov sadne na každý typ nôžky
♥ Vodoodpudivý materiál, nie však vodotesný ako gumáky
♥ Široký otvor a dve individuálne nastaviteľné elastické šnúrky udržia topánočky pohodlne a bezpečne na nohe
♥ Obutie je hračka: jednoducho topánočky navlečte, utiahnite a máte hotovo!
♥ Nositeľné samostatne, na ponožky, kožené capačky, zatepľovacie vložky Stonz®-Liners
♥ Príjemná fleecová podšívka
♥ Pranie v práčke

Stonz_Booties

Stačí rýchlo navliecť a môžete vyraziť

Vieme, že vtesnať nôžky dieťatka do tuhých, tvrdých, ťažkých alebo úzkych topánok je vždy problém. Pre dieťa je to nepríjemné a pre vás veľmi ťažké. Preto sme naše Booties topánočky navrhli s extra širokým otvorom, ktorý umožňuje nôžkam do nich ľahko vkĺznuť aj s hrubými ponožkami. To vám uberá starosti a dáva viac času na hru a spoločne strávené chvíle.

Stonz_Toddler_Booties

Pohodlné a zdravé pre detské nôžky, jednoduché pre rodičov

Na každej topánočke sú dve odolné elastické gumky s plastovými uzávermi s brzdičkou. Tento spôsob zapínania spoľahlivo a bezpečne uchytí topánočku na dvoch miestach (členok a lýtko) a zabraňuje ich zvliekaniu a vyzúvaniu. Pre rodiča je vďaka tomuto unikátnemu spôsobu zapínania obúvanie absolútna hračka.

Stonz_Toddler_Booties

Malé detské nôžky potrebujú prirodzený vývoj

Detské chodidlá potrebujú prirodzený vývoj. Príliš malá, príliš špicatá, príliš úzka – máloktorá detská obuv spĺňa kritériá pre zdravý vývoj detského chodidla. Takzvané minimalistické alebo barefoot topánky sú v tomto smere dobrou voľbou, pokiaľ dieťatko nemá žiadne diagnostikované obmedzenia (tu sa vždy poraďte s lekárom, príp. fyzioterapeutom). Vyznačujú sa tým, že majú veľmi tenkú podrážku a zero-drop, teda žiadny rozdiel vo výške medzi pätou a bruškami prstov. Vďaka tenkej podrážke barefoot obuv umožňuje deťom obzvlášť dobre cítiť rôzne povrchy, chodidlá dostávajú neustále nové podnety a podporuje sa ich rozvoj. Naše barefoot Booties ponúkajú vášmu dieťaťu maximálny komfort a ergonómiu vhodnú práve pre rozvíjajúce sa detské chodidlo. A čo je najlepšie, topánočky Booties sa dajú využiť po celý rok!

Stonz_Toddler_Booties_barefoot_topánočky

 

Stonz_Toddler_Booties_barefoot_topánočky

Super všestranná detská obuv: Topánočky Booties môžete nosiť od jesene, cez mrazivú zimu aj počas kvitnúcej jari!

Keď sa deti hrajú vonku v zime, prvé, čo im mrzne hneď po rukách, sú nohy. Bez správnej obuvi sa vaše zimné prechádzky alebo stavanie snehuliakov rýchlo skončí. Booties sme navrhli presne tak, aby boli všetranné, vhodné do každého počasia a na každé ročné obdobie. Aj v zime zvládnu hravo udržať malé nôžky v teple a pohodlí. Jednoduché vrstvenie podľa aktuálneho počasia robí zo Booties geniálnu variabilnú obuv pre deti, dokonca aj keď sneží a mrzne.

Stonz_Booties_zima

Stonz_Booties_vyberte_farbu

Vyberte si svoju obľúbenú farbu Booties

Booties prichádzajú každú sezónu v nových vzrušujúcich farbách a vzoroch, ktoré sa dokonale hodia k oblečeniu a doplnkom značky Stonz®. Vďaka širokému výberu farieb a vzorov je super jednoduché zladiť Booties ku každému detskému outfitu.

Stonz_Booties_zima_barefoot_podrážka

Booties vEľkosti a modely

Tieto rozkošné topánočky sa vyrábajú v rôznych veľkostiach pre bábätká a malé deti, takže si môžete byť istí, že nájdete zodpovedajúcu veľkosť pre vášho chlapčeka alebo dievčatko.
Baby Booties S / Small / 10,5 cm
Toddler Booties M / Medium / 13,5 cm
Toddler Booties L / Large / 15,5 cm
Toddler Booties XL / X-Large / 17,3 cm
V závislosti od vašich aktuálnych potrieb, poveternostných podmienok a preferencií si môžete vybrať medzi tromi modelmi Booties: Baby, Toddler oder Puffer.

Stonz_Booties_Baby_Toddler_Puffer_rôzne_modely

 

PÁČI SA VÁM TENTO ČLÁNOK? ZDIEĽAJTE HO S PRIATEĽMI!

facebook.svg email.svg whatsapp.svg facebook_messenger.svg link.svg sms.svg

 

PREČÍTAJTE SI TIEŽ:

Ktorý model outdoor capačiek Stonz® Booties je pre moje dieťa najvhodnejší?

 

Ako obúvať outdoor capačky Stonz® Booties: krok za krokom

 

Stonz® Booties: Všetko, čo potrebujete vedieť, o obľúbených detských outdoor capačkách

Uverejnené v: Produktový sprievodca

Napísať komentár