Najnovšie články

Oblečenie, ktoré využijete celoročne

Stonz_Kleidung_für_Kinder

Jesenné počasie býva rôznorodé a zahŕňa široké spektrum teplôt, od naozaj letných dní až po prvé mrazy. Hoci je september prvý jesenný mesiac, počasie býva v ostatných rokoch všetko možné, len nie jesenné. Aj október často definujeme ako "babie leto". Skorá zima dnes prichádza spravidla až v novembri. Takéto premenlivé počasie robí rodičom vrásky na čele a núti nás utrácať za oblečenie a obuv, takpovediac na jedno použitie.

Ako teda vybaviť naše deti na dobrodružstvá vonku bez toho, aby sme kupovali príliš veľa oblečenia a topánok pre rôzne poveternostné podmienky?

Kúsky, ktoré DETI využijÚ celoročne

Nám, rodičom troch detí, sa po mnohých pokus-omyloch napokon vždy potvrdilo, že investovať pri nákupe outdoorovej výbavy pre deti do kvalitných, viac-sezónne využiteľných produktov je rozumnou voľbou. Môžu byť napohľad drahšie, no "Cost per Wear (CPW)" nám doteraz vždy potvrdil, že sa investovať oplatí.

Čo vlastne znamená "Cost per Wear" (CPW)?

Koncept "Cost per Wear" (CPW), v preklade "cena za nosenie", spočíva v tom, že drahšie kvalitné oblečenie alebo doplnky, ktoré sa často, resp. denne nosia, môžu byť z dlhodobého hľadiska nákladovo efektívnejšie ako lacné veci, ktoré sa nosia len zriedka alebo vôbec. Napríklad drahý, ale kvalitne vyrobený pár topánok, ktoré dieťa často nosí, môže mať nižšiu CPW ako lacný pár, ktorý sa rýchlo opotrebuje alebo ho dieťa nosí len zriedka. Rovnica pre výpočet CPW je jednoduchá: nákupnú cenu produktu vydeľte počtom nosení (plánovaných alebo reálnych).

Uvažovať nad CPW pri nakupovaní nám môže pomôcť robiť uvedomelejšie rozhodnutia o nákupe, pretože kladie dôraz na kvalitu, trvanlivosť a skutočnú užitočnosť produktu, a nie len na počiatočnú nákupnú cenu. Je to prístup, ktorý nás učí udržateľnejším spotrebiteľskýcm návykom, pretože ak už pri nákupe plánujeme dlhodobé používanie nejakého produktu, rozhodneme sa v prospech kvalitných kúskov, s dlhšou životnosťou a častým nosením, ktoré vydržia 2-3 deti, na úkor lacného, málo využívaného tovaru.

Stonz_Herbst_Winter_Kleidung

Deti by mali mAť možnosť hrať sa vonku bez ohľadu na počasie, bezstarostne a kvalitne vybavené

Dobrým príkladom takýchto všestranných kúskov do detského šatníka, ktoré sa dajú nosiť veľmi často, je Stonz® Outdoor-Overal.
Ľahký outdoorový overal je vodeodolný a praktický outdoorový oblek nielen do vlhkého počasia. Vďaka voľnému strihu s deťmi porastie a dá sa ľahko nosiť aj cez vrchné oblečenie. Overal umožňuje deťom voľný pohyb bez obmedzovania.

Tento overal je ideálny na každodenné nosenie, keď chcete nechať svoje dieťa voľne sa hrať bez obáv, že sa zašpiní. Dokonale chráni pred nečistotami a dieťa sa pod ním nepotí. Je dokonale priedušný a zároveň vodeodolný.

Skombinujte Stonz® Outdoor-Overalgumákmi zo 100% kaučuku alebo neoprénovými čižmami a nekonečnej zábave vonku už nič nestojí v ceste!

Stonz_Herbst_Winter_Kleidung

V daždivom počasí poslúži overal ako pršiplášť. So zatmelenými švami a kapucňou poskytne spoľahlivú ochranu pred vetrom a dažďom.
Overal si zamilujú aj rodičia batoliat: má vystužené kolená a zadok, preto vydrží aj štvornožkovanie či divoké hry. V prípade potreby oblečte najmenším aj rukavice, keďže im býva chladno skôr ako veľkáčom.

Stonz_Regenanzug_Handschuhe

 

Teraz, keď sú dni citeľne chladnejšie a vlhšie, je čas poobzerať sa po tom správnom outdoorovom vybavení pre deti

Počas miernej zimy môžu deti často nosiť rovnaké vybavenie ako v prechodnom období. Princíp cibule - vrstvenia je výbornou metódou ako prispôsobiť detské oblečenie akémukoľvek počasiu a poveternostným podmienkam. V závislosti od počasia je potom možné jednotlivé vrstvy vyzliecť alebo obliecť.

Vonkajšia vrstva v "cibuľovom" obliekaní slúži na ochranu pred poveternostnými vplyvmi. Požadované vlastnosti sú tu: priedušnosť a izolácia, k tomu vode- a vetruodonosť. Stonz® outdoorový overal tieto požiadavky spĺňa priam dokonale!

Princíp vrstvenia: Tretia vrstva toho musí veľa vydržať

Stonz_Kleidung_im_zwiebelprincipV zime a teplotách pod nulou potom už prichádzajú na rad najľahšie zimné čižmy na trhu, a zimné overaly, plus hrejivé vodeodolné rukavice a rozkošné čiapky.
Tak už len: Veľa zábavy s vašimi deťmi na čerstvom vzduchu!

Stonz_Winterkleidung

 

PÁČI SA VÁM TENTO ČLÁNOK? ZDIEĽAJTE HO S PRIATEĽMI!

facebook.svg email.svg whatsapp.svg facebook_messenger.svg link.svg sms.svg

 

PREČÍTAJTE SI TIEŽ:

Ktorý model outdoor capačiek Stonz® Booties je pre moje dieťa najvhodnejší?

 

Ako obúvať outdoor capačky Stonz® Booties: krok za krokom

 

Stonz® Booties: Všetko, čo potrebujete vedieť, o obľúbených detských outdoor capačkách

Uverejnené v: Tipy a triky

Napísať komentár